Aanbod

Steeds een studiemethode op uw maat

U kiest zelf de studiemethode die het beste bij u past bij de Managementschool. Zo bent u verzekerd van een opleidingstraject dat perfect aansluit bij uw wensen en uw persoonlijke situatie. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende studiemethoden. Hoe dan ook is er steeds de keuze tussen een klassikale opleiding en afstandsonderwijs.

Open opleidingen

De ideale oplossing voor individuen of kleine groepen die hun managementvaardigheden willen aanscherpen. U hebt de keuze uit klassikale trainingen en afstandsonderwijs. Zo verruimt u uw kennis op die methode die het beste bij u past.
Lees meer

In company training

U zoekt een training of opleiding die speciaal voor uw bedrijf is opgesteld? Dan is het In companypakket precies wat u zoekt. We ontwikkelen een training op maat afgestemd op de doelen die u vooropstelt.
Lees meer

Outplacement

Ondernemingen die in het kader van outplacement op zoek zijn opleidingen om hun werknemers te ondersteunen, kunnen beroep doen op de Managementschool. Samen met u bieden we uw werknemers de beste opleidingen en trainingen aan en vergroten zo de kans op een vlotte doorstart.
Lees meer

Opleiding op maat

Dé formule waarbij u een training of opleiding op maat van uw wensen, doelstellingen en ambities volgt. U bepaalt de cursusinhoud en leerdoelen. Onze ervaren docenten stellen een gepersonaliseerd traject op om uw doel te verwezenlijken.
Lees meer

Share This Article If You Liked It :)