In-company opleidingen

Opleidingen op maat van jouw bedrijf

Onze in-company-formule is de ideale oplossing als je op zoek bent naar een aangepaste opleiding of training op maat van jouw bedrijf. Bij deze opleidingsmethode bepaal je als bedrijf zelf de cursusinhoud en de leerdoelen. Op basis van die doelen stelt ons ervaren docententeam een gepersonaliseerde cursus samen. Zo krijg je een leertraject dat perfect aansluit bij de noden en wensen van jouw onderneming. Hoe verlopen in-company-trainingen net?

1. Een verkennend gesprek

In een diepgaand verkennend gesprek gaan we na wat de precieze wensen, mogelijkheden en doelstellingen zijn. Zo krijgen we een goed beeld van welk soort opleiding jij net op het oog hebt.

2. Een praktijkgericht en gepersonaliseerd programma

Onze vakdocenten stellen vervolgens een gepersonaliseerd programma samen. Dit programma bestaat uit praktijkgerichte cases en oefeningen. Door specifieke opleidingsonderdelen te kiezen zijn de lesinhouden direct toepasbaar voor je werknemers. De in-company-training is zo optimaal gericht op de realiteit en de context van jouw onderneming en bedrijfssector.

3. Een meetbaar resultaat

Het doel van een in-company-training is uiteraard een meetbaar resultaat. In overleg wordt vooraf een meetbare doelstelling vastgelegd. Tijdens een follow-up moment na de training wordt er gekeken of de deelnemers hun doelen bereikt hebben. Zo ben jij er zeker van dat de investering in jouw menselijk kapitaal ook daadwerkelijk vruchten afwerpt.

Deze eenvoudige formule voor in-company-trainingen is ook voor jouw onderneming de ideale manier om je werknemers doelgericht bij te scholen of op te leiden. Neem voor een verkennend gesprek contact op met ons secretariaat.

incompany opleidingen groep

Share This Article If You Liked It :)