Incompanyopleidingen

Opleidingen op maat van jouw bedrijf

Elk bedrijf is anders. Elk team is anders. Elke werknemer is anders. Die verscheidenheid vertaalt zich in heel diverse opleidingsnoden. Onze incompanyformule is dan ook de ideale oplossing als je op zoek bent naar een aangepaste opleiding op maat van jouw bedrijf, jouw team en jouw werknemers. Hoe verlopen incompanytrainingen net?

1. Een intakegesprek

In een diepgaand verkennend gesprek brengen onze opleidingsconsulenten samen met jou de precieze opleidingsbehoeften én opleidingsdoelen in kaart. We gaan na wat het meest optimale plan van aanpak is. Interactieve groepslessen? Individuele e-learningtrajecten? Een intensieve spoedcursus of een uitgebreide lessenreeks? Samen werken we een strategie uit!

2. Een praktijkgericht en gepersonaliseerd programma

Op basis van het intakegesprek stelt ons docententeam een praktijkgericht en gepersonaliseerd opleidingsprogramma samen. Direct toepasbare theorie, real-life cases en prikkelende oefeningen wisselen elkaar af. Bovendien kiezen we voor een gespecialiseerde docent die jouw werkterrein of bedrijfssector door en door kent. De docent geeft zijn of haar ervaring en expertise met veel enthousiasme door. Kortom, jouw incompanytraining is echt maatwerk.

3. Een meetbaar resultaat

Omdat de incompanytraining naadloos aansluit bij jouw bedrijfsrealiteit, is het resultaat meteen meetbaar. Je merkt dat de investering in jouw menselijk kapitaal al op korte termijn vruchten afwerpt. Die positieve ontwikkeling is duurzaam en zet zich op langere termijn verder. Professionele én persoonlijke groei gaan daarbij hand in hand.

Interesse? Neem voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek contact op met ons secretariaat of bel naar het nummer 03/292.33.33. Onze opleidingsconsulenten beantwoorden graag al jouw vragen.

incompany opleidingen groep

Share This Article If You Liked It :)