Opleidingen in kader van outplacement

Jouw doorstart, jouw nieuw avontuur

Wil jij jouw kansen op de arbeidsmarkt vergroten, bijvoorbeeld na ontslag of in het kader van outplacement? Dan ben jij bij de Managementschool aan het juiste adres!

Managementopleidingen

Onze managementopleidingen zijn professioneel én praktijkgericht. Ze zijn speciaal ontwikkeld om jou voor te bereiden op een nieuwe carrière als manager, teamleader of leidinggevende. Zo ben jij in sneltempo weer helemaal up-to-date met de laatste trends en technieken in de sector. Wij stomen jou klaar voor een vlotte doorstart. Wij stomen jou klaar voor een nieuw avontuur!

Carrièreswitch?

Maak je liever een carrièreswitch? Sommelier? Florist? Of een praktijk als zelfstandig coach? Alles kan! Onze opleidingspartners bij het Centrum Voor Avondonderwijs en het Centrum Voor Afstandsonderwijs hebben een ruim aanbod aan groepslessen en thuisstudies. Check zeker hun websites om een opleiding te vinden die bij jouw toekomstdromen past.

Voor meer informatie bel je naar het nummer 03/292.33.33. Of je springt eens binnen in één van onze secretariaten. Samen met onze opleidingsconsulenten bekijk je daar welke opleiding aansluit bij jouw persoonlijkheid en professionele competenties. Let wel: de Managementschool is geen outplacementbureau. Onze onderwijsinstelling biedt enkel professionele en praktijkgerichte opleidingen aan in het kader van outplacement. Deze opleidingen bereiden werknemers van alle leeftijden en uit alle sectoren voor op een nieuwe carrière.

Share This Article If You Liked It :)