Doe zoals de Sint en mis de boot niet

Mis de boot niet en schrijf je snel in

Ook niks gekregen van de Sint dit jaar? Doe jezelf dan gewoon een professionele opleiding cadeau en behaal snel een waardevol diploma.

Jouw ervaren docent staat met twee voeten in het vak en geeft zijn of haar kennis graag aan je door. Je volgt les in kleine groepjes, zodat je voldoende individuele begeleiding krijgt en je je medestudenten goed kan leren kennen. Bovendien vind je altijd een campus bij jou in de buurt!

De Sint surfte in het verre Spanje op het internet en leerde zo onze school kennen. "Als ik binnenkort in België ben, ga ik ook die school eens een bezoekje brengen", dacht hij in zichzelf. Waarom hij daar zo blij van werd? Dat ontdek je in deze video:

Zin gekregen om je net zoals de Sint in te schrijven voor een van onze opleidingen die binnenkort van start gaan? Schrijf je dan online in of kom even langs op een van onze secretariaten.

Schrijf je in met korting

Wist je dat je je het hele jaar door kan inschrijven aan een verminderd tarief? Bekijk hieronder of je kans maakt op een financieel voordeel!

Vroegboekkorting

Schrijf je je minstens 3 maanden voor de startdatum van je opleiding in? Dan krijg je 10% korting op je inschrijvingsgeld. Bovendien kan je deze korting combineren met betalingen via de KMO-portefeuille of met opleidingscheques. Meer info

KMO-portefeuille

Via de KMO-portefeuille kan je als zelfstandige of werknemer van een kleine of middelgrote onderneming een subsidie krijgen van de Vlaamse Overheid. Je bespaart zo 30 tot 40% op het inschrijvingsgeld. Een mooi bedrag. Zeker de moeite waard dus! Meer info