Intensief managementtraject op maat

Met een intensief all-you-can-study managementtraject ontwikkel je in korte tijd de juiste managementvaardigheden. Ben je op zoek naar een boeiende, praktijkgerichte opleiding of traject en wil je die zo goed mogelijk afstemmen op jouw persoonlijke noden en doelen of die van je business? Dan heb je toegang tot het summum van de opleidingswereld: je volgt makkelijk één jaar lang meerdere opleidingen zoveel je zelf wenst. Na elkaar of tegelijk. Dit alles voor een vast bedrag per jaar of per maand.

Jouw voordelen van een persoonlijk traject?

Professionele begeleiding van experten

Je rekent een jaar lang op een persoonlijke opleidingsconsulent. Deze begeleidt je met een flinke dosis strategisch inzicht en ambitie. Zo volg je een traject op maat van jouw business en doelen.

Op jouw maat met een efficiënte aanpak

Samen met je persoonlijke opleidingsconsulent ga je snel, efficiënt en daadkrachtig voor hetzelfde doel.Opleidingen kunnen worden aangepast aan je specifieke noden, of het nu gaat om een eerder klassiek opleidingsprogramma, een strategische workshop of een flexibel traject.

Voordelig naar de top

Voor een heel voordelig en vast bedrag per jaar of per maand volg je zoveel opleidingen als je zelf wilt. Als je uitgebreide praktische managementvaardigheden wilt ontwikkelen, dan is deze mogelijkheid ideaal om jezelf succesvoller te maken in je werk.Wanneer start jouw weg naar succes?

Met een intensief all-you-can-study managementtraject start je wanneer je zelf wil. Vooraf kunnen we via een intake-gesprek mogelijke planningen bekijken. Je hoeft je hier echter niet aan te houden; jij beslist te allen tijde zelf welke opleidingen je volgt en waarmee je zal starten.

Om je kennis te centreren rond een tak binnen management & bedrijfsvoering en vakspecialist te worden, kies je best een ‘allround opleiding’, waarbij je alle belangrijke cursussen binnen een bepaalde sector in één opleiding volgt.

Vergelijk opleidingen

Je hebt de kans om opleidingen te vergelijken. Bekijk het cursusaanbod, selecteer de opleiding(en) naar je eigen interesses en vergelijk maximaal 3 opleidingen!

Deze toppers gingen je voor...Sara (26), AYCS traject


"Van mijn functie als 'Management Assistent' wou ik heel graag een vervolmaking naar een functie als 'Co-Manager'. De opleidingen binnen mijn traject hebben ertoe bijgedragen dat ik een beter inzicht heb gekregen in hoe je je baas en je collega's gaat bekijken. Daarnaast heb ik uitgebreide en bruikbare facetten rond communicatie leren kennen om te communiceren met impact!"Michael (30), AYCS traject


"Om mijn team op de werkvloer zo goed mogelijk te begeleiden en te ondersteunen school ik mezelf regelmatig bij. Dat is interessant om professioneel te blijven groeien met nieuwe inzichten en kennis. De cursussen waren zeer praktijkgericht en de kennis was onmiddellijk inzetbaar op de werkvloer. Pluspunt is dat medecursisten collega's zijn van andere bedrijven. Zo heb je meerdere en interessante invalshoeken."fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0