Bedrijfsopleidingen Managementschool

Boost je business met onze bedrijfsopleidingen

Met de Managementschool heb je hét recept voor een succesvolle organisatie. Speciaal voor bedrijven bieden we een brede waaier aan gepersonaliseerde opleidingsprogramma's. Vergaar nieuwe inzichten om je business te doen groeien en vooropgestelde doelen te bereiken op korte termijn en in de toekomst. We bekijken samen jouw noden en die van je werknemers en maken dan een planning of traject om jezelf of je business te versterken. Onze opleidingen leiden je naar succes. Zo leer je collega's nieuwe skills en help je hen persoonlijk beter ontwikkelen!

Gekende expertise in bedrijfsopleidingen

Succesvolle managers staan zowel organisatorisch als persoonlijk sterk. Ze combineren strategisch inzicht en ambitie met een flinke dosis mensenkennis en IQ. We investeren voortdurend om ons opleidingsaanbod breed, relevant en kwaliteitsvol te houden. Professioneel en B2B. Zo willen wij je inspireren, motiveren, en begeleiden bij verandering. Maak van werkpunten bij je werknemers of bij jezelf sterke punten!

Opleidingen voor een succesvol bedrijf

Naast het organiseren van professionele B2B-opleidingen, bieden we ook tal van professionele bedrijfscursussen aan. Heb je een getalenteerde medewerker die zou uitblinken als teammanager? Een financieel medewerker die zich wil bijscholen in HR? Of wil je zelf een eigen bedrijf starten? Of heb je bijvoorbeeld zelf de ambitie om uit te blinken met wat management skills? Met onze populairste thema’s waaronder Management & Bedrijfsvoering en onze professionele docenten uit het werkveld, hebben we alle kennis in huis om van jou een succes te maken! We brengen blinde vlekken in kaart en maken er samen een succes van! Bekijk zeker enkele van onze populairste thema's in business!

Verkenningsgesprek

1. Een verkennend gesprek

Tijdens een voorbereidend gesprek gaan we gedetailleerd in op je wensen, mogelijkheden een doelstellingen. We bekijken samen met jou jouw noden en die van je werknemers met focus op de toekomst. Neem alvast een kijkje tussen onze thema’s en ons opleidingsaanbod.

2. Een persoonlijk traject

Samen met onze docenten en opleidingsconsulenten stellen we vervolgens een gepersonaliseerd programma samen. Kies een opleiding optimaal afgestemd op de context van je bedrijf. Bepaal zelf of je kiest voor een groepsles, afstandsonderwijs, een Virtual Class of een les bij jouw op bureau.

Effectief Resultaat

3. Effectief resultaat

Het doel van in-company training is natuurlijk om een concreet en meetbaar resultaat te bereiken. Na afloop van de training controleren we in een vervolggesprek of de deelnemers inderdaad hun doel hebben bereikt. Zo heb je zeker geen spijt van je investering en ben je verzekerd van groei binnen je bedrijf.

Leuke teambuildings

Wil je liever een leuke teambuilding organiseren voor je collega's? Heb je al eens gedacht aan een opleiding als nuttig en handig alternatief? Het aanbod zit vol verrassende, ontspannende en sfeervolle opties. Bekijk zeker eens volgende thema's:

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Til jezelf of je business naar een hoge niveau met onze thema's!

...