Krijg geld om te leren!

11/06/2019 Thomas Verlinden

Wil jij jouw carrière een nieuwe boost geven door een opleiding te volgen, maar kan je wel wat extra sponsoring gebruiken? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Bij het Centrum voor Afstandsonderwijs geniet je immers van heel wat financiële voordelen. Zo kan je via de kmo-portefeuille je opleiding laten betalen door je werkgever, of je kan gebruik maken van de opleidingscheques van de Vlaamse overheid. In deze blog ontdek je hoe je kan maximaal kan profiteren van deze kortingsmaatregelen.

De kmo-portefeuille
 

Jezelf bijscholen is niet alleen een boost voor je eigen loopbaan, maar ook je werkgever zal uitgebreid kunnen profiteren van jouw nieuwe skills en knowhow. Wees slim en gebruik dit als het ultieme argument om je baas te laten betalen voor je opleiding. Dankzij de kmo-portefeuille geniet je werkgever bovendien van 30 tot 40% korting.

De kmo-portefeuille is immers een subsidiemaatregel waarmee kleine of middelgrote ondernemingen gevestigd in het Vlaamse Gewest, 30 tot 40% van het cursusgeld kunnen laten subsidiëren door de Vlaamse overheid. Registreer jezelf en jouw onderneming op de website van de kmo-portefeuille, laat je werkgever zijn deel van het cursusgeld storten, en de rest wordt betaald door de Vlaamse overheid. Meer informatie over de kmo-portefeuille en het precieze stappenplan vind je terug op deze pagina.

Opleidingscheques
 

Ben je huidige job spuugzat, en ben je klaar voor een carrièreswitch? Ben je bovendien in loopbaanbegeleiding en kan je hiervan een attest voorleggen? Dan zijn opleidingscheques de perfecte manier om te genieten van een mooie korting op jouw cursusgeld!

De cheques kan je heel eenvoudig aanvragen via de website van de VDAB, daarmee kan je tot €125 euro van je opleiding laten sponsoren door de overheid. Kom bij ons langs met je attest van loopbaanbegeleiding en je opleidingscheques, en wij zorgen ervoor dat jij jouw opleiding kan volgen aan een voordelig tarief. Meer info over de opleidingscheques en de precieze procedure vind je terug op deze pagina.

Laat geld je dus niet tegenhouden op de weg naar succes! Ga aan de slag met je ambitie en schrijf je vandaag nog in voor een van onze vele opleidingen.


relatedBlogs

Onze alumni starten hun eigen zaak

Bepaal jouw ideale studiemethode

Burn-out epidemie op komst door nijpend personeelstekort


relatedCourses

Afslankingsconsulent , Businessmanager - Allround , Grime Allround , Interieurstylist Allround , Kledingconsulent - Allround , Immocoach Allround , Voedingsdeskundige Allround , Assertiviteitstraining , Management Assistant , All You Can Study blogRelatedAll

previousLabel

Burn-out epidemie op komst door nijpend personeelstekort

nextLabel

Hoeveel verdient een freelancer?

mostRead


Laat je baas je opleiding betalen!

21/02/2019

10 studietips voor onze studenten

06/05/2021

Apps om je productiviteit te verbeteren: social media blocks

04/03/2019

relatedCourses


Aannemer

Volg de opleiding Aannemer en word een krak in je vak als Aannemer.

Accountmanager

Volg de opleiding Accountmanagement en word een krak in je vak als Accountmanagement.

Vastgoedbediende

Volg de opleiding Makelaar en word een krak in je vak als Administratief Makelaar.

Kindervoedingsadviseur

Volg les in je eigen regio. Kom alles te weten over gezonde voeding voor je kind.

Google Ads SEA

Volg de opleiding Google Ads SEA en word een krak in je vak als Digital Marketeer.

courseMaterial


Schoonheidsspecialiste Professioneel Districos

€999

buyMaterial

Schoonheidsspecialiste Standaard Districos

€820

buyMaterial

Pedicure Standaard Districos

€300

buyMaterial

Pedicure Professioneel Strong 90N Districos

€659

buyMaterial

Gelaatsverzorging Professioneel Bio Balance

€330

buyMaterial

blogTags


AfstandsonderwijsSummerschoolVolwassenenonderwijsCarrièreswitchKmo-portefeuilleOpleidingschequesVoordelenKorting

blogShare


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0