blog-post

Word een social media wizard in één dag!

Als bedrijf wil je gezien en gehoord worden door je huidige en potentiële klanten. Dankzij sociale media kan je dat ook doen op kanalen die dagelijks door miljoenen mensen bezocht worden. Hoe je je al deze media meester maakt, leer je bij ons al op één dag!

Blogger

Wanneer je als bedrijf iets gaat schrijven over je eigen producten, wordt dat al vaak als goedkope reclame gezien. Gelukkig bestaat er iets als een blog, waarin je al wat meer artistieke vrijheid geniet, maar toch je eigen producten of diensten in de spotlight kan zetten. Hiervoor kan je een gouden pen goed gebruiken, maar zelfs die kan af en toe aangescherpt worden. Hoe je je blogs implementeert en optimaliseert kan je gelukkig op één dag leren!

Vlogger

Wil je minder inzetten op het geschreven woord en al je jetons inzetten op beeld? Dan zijn vlogs het ideale medium voor jou. Het opzet blijft ongeveer hetzelfde als met blogs, maar er komen natuurlijk veel nieuwe aspecten bij kijken. Welk kanaal gebruik je? Wat voor filmpjes wil je maken en wat wil je er mee bereiken? Ook dat leer je allemaal in een handige eendagsopleiding.

Facebook

Als bedrijf is branding van cruciaal belang, want je wil gezien worden. De ogen van je klanten zijn steeds minder gericht op billboards langs de kant van de weg, maar ze zijn vastgekluisterd aan allerhande schermen, die worden gedomineerd door sociale media. Van die media is Facebook de allergrootste. Hoe je dit medium helemaal naar je hand kan zetten leer je op één dag.

Instagram

Instagram is ook in handen van Facebook, maar heeft een totaal andere aanpak nodig. Wat zijn de verschillen met de andere sociale media? Wie zijn de gebruikers en hoe kan je hen zo efficiënt mogelijk bereiken? Deze en nog veel meer vragen worden beantwoord tijdens deze eendagsopleiding. Op één dag tijd word je een Insta-wizard!

LinkedIn

De impact van LinkedIn is niet te onderschatten. Dit sociale netwerk heeft bijna dubbel zo veel gebruikers als Twitter en legt de focus op professionele contacten. Op LinkedIn kan je dan ook veel meer dan enkel je CV uploaden en andere feliciteren met een nieuwe baan. Wat de eindeloze mogelijkheden van LinkedIn juist zijn en hoe je ze goed benut, leer je dan weer in deze dagopleiding.

In ons overzicht van eendagsopleidingen vind je nog talloze andere opleidingen die jou en je bedrijf zullen doen groeien. Twijfel niet en schrijf je vandaag nog in!

Delen

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS