Boekhoudkundig medewerker, cpProfessionWithFuture

Een goede boekhouding is essentieel voor elke groeiende onderneming of bedrijf. Naarmate de inkomsten en uitgaven toenemen wordt ook de boekhouding steeds complexer. Daarom rekenen managers op deskundige en gespecialiseerde boekhouders om financiële rapporten te maken en te lezen en strategisch advies te geven voor belangrijke beslissingen.

Gekwalificeerde en getalenteerde boekhouders zijn dan ook enorm gegeerd! Tijdens deze thuiscursus leer je alle knepen van het boekhoudkundige vak! Van thuis uit en tegen de scherpste prijs vebreed je op eigen tempo je kennis van het boekhouden verder en verder. Op het einde van cursus spreek jij de taal van de jaarrekening!

Accounting is the language of business.

Warren Buffett
cpWouldYou
 • jezelf specialiseren in boekhouding en balanslezen
 • alles leren over kredieten, solvabiliteit en eindejaarsverrichtingen in één diepgravende opleiding
 • het financiële genie van je bedrijf worden
 • je carrière een positieve draai geven en beginnen aan een nieuw avontuur
 • comfortabel en flexibel thuis studeren met online ondersteuning door een vakdocent
Boekhouden Allround
cpEducationTypeProfessional
Centrum voor Afstandsonderwijs
cpCourseTypeHome
9-12 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix
cpAllroundCourse
cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma

€1390

cpProgram Boekhouden Allround

cpAllroundModalIntroText

cpAllroundHomeModalBody

Boekhouden Basis
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Boekhouden Basis

Deze thuisstudie Basis Boekhouden is ideaal voor een (beginnende) ondernemer die zijn of haar financiën beter wil beheren, die gerichte vragen aan zijn of haar boekhouder wil stellen, en die beter geïnformeerde budgetbeslissingen wil maken. Of voor de ambitieuze medewerker met een passie voor cijfers en financiën.

Je start de lessen bij de basis van de boekhoudtechniek. Je komt alles te weten over de balans, de resultatenrekening, het MRA en het grootboek. Krijg inzicht in de inkoop- en verkoopcijfers en afschrijvingen en maak beredeneerde beslissingen over je vraagprijs, omzet en winst. Leer de balans van je boekhouder correct lezen en ontwikkel een beter besef over hoe het bedrijf er financieel voor staat.

Met deze praktijkgerichte opleiding leer je snel nuttige kennis bij die onmisbaar is in de businesswereld. Voor wie op termijn de eigen boekhouding wil doen, raden we de opleiding Allround Boekhouden aan.

allroundModuleSavings

readMore
Boekhouden Gevorderden
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Boekhouden Gevorderden

Een goede boekhouding is essentieel voor elke onderneming of bedrijf. Naarmate een bedrijf groter wordt en de inkomsten en uitgaven toenemen, wordt ook de boekhouding complexer. Bovendien sta je als boekhouder in het financiële centrum van de onderneming en rekenen managers op jouw expertise om belangrijke beslissingen te nemen. Bedrijfsleiders zijn dan ook steeds op zoek naar gekwalificeerde boekhouders die stipt te werk gaan!

Tijdens deze vervolgopleiding krijg je een gedetailleerde bespreking voorgeschoteld van de actief- en passiefrekeningen. Je komt hierbij alles te weten over de specifieke boekingen van vennootschappen en de verrichtingen bij het einde van het boekjaar! Bovendien wordt ook kort alle basiskennis overlopen en worden de belangrijkste boekhoudkundige termen opgefrist. Op die manier bouw je stap voor stap je kennis van het boekhouden verder uit. Op het einde van cursus spreek jij de cijfermatige taal van de jaarrekening!

allroundModuleSavings

readMore
Balanslezen
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Balanslezen

Een jaarrekening geeft een helder en nauwkeurig overzicht van de financiële gezondheid van een bedrijf. Voor zaakvoerders is het een onmisbare tool om belangrijke beslissingen te maken. Zaakvoerders hebben echter een heel drukke agenda en vertrouwen daarom op financieel experts om jaarrekeningen en balansen te interpreteren. Daarom is balanslezen een skill waar je snel promotie mee maakt.

Wil jij opklimmen in je huidige functie of wil je als zaakvoerder toch meer inzicht krijgen in de financiële stand van zaken?

Schrijf je dan nu in voor deze praktijkgerichte thuiscursus Balanslezen en leer alles over resultatenrekeningen, balansen, cash flow statements en hun samenhang!

allroundModuleSavings

readMore
Financieel Manager
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Financieel Manager

Geld, kapitaal, vermogen! Word jij wakker van deze woorden? Ambieer jij een carrière als Financieel Manager of ben je van plan een eigen zaak op te richten?

Met deze praktijkgerichte thuiscursus lanceer jij een carrière als deskundig en strategisch Financieel Manager. Jij waakt over de geldstromen binnen de firma en wordt zo een onmisbare schakel binnen elke organisatie.

Je leert een financieel plan opstellen. Je ontdekt hoe je geplande investeringen analyseert en budgetteert, met aandacht voor het fiscale aspect. Van thuis uit en tegen de scherpste prijs school je jezelf tot een kei in financieel beleid. Ideaal dus voor marketing-, hr-, of general managers die kennis over financiën willen opdoen.

allroundModuleSavings

readMore
Boekhoudkantoor medewerker
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Boekhoudkantoor medewerker

Steeds meer bedrijven en organisaties rekenen op boekhoudkantoren voor hun financiën te regelen. Een goed boekhoudkantoor is dan ook een zeer winstgevende onderneming en cruciaal voor onze economie! Sta je te popelen voor een boekhoudkundige job met veel verantwoordelijkheid en tal van doorgroeimogelijkheden en specialisatie? Schrijf je dan nu in voor onze thuisopleiding Boekhoudkantoor Medewerker!

Je bestudeert alle tandwielen van een goed draaiend boekhoudkantoor en doet de nodige kennis en kunde op om zo snel mogelijk als boekhoudkundig specialist aan de slag te gaan. Zo leer je werken met de nieuwste software en elektronische facturatietechnologie, professioneel met klanten omgaan en een optimale dienst verlenen aan de btw-plichtige en niet-btw-plichtige.

Hierna heb je alles in huis om een topcarrière te lanceren als boekhoudkundig medewerker van zowel familiebedrijven als kolossale firma's!

allroundModuleSavings

readMore
Boekhouden (Allround) online cursus
cpSkillsAndSkills
 • Jij bent helemaal thuis in verschillende rekenstelsels.
 • Enkelvoudig of dubbel? Jij kan het allemaal!
 • Jij maakt financiële analyses op basis van allerlei soorten balansen.
 • Jij stelt financiële rapporten op en formuleert strategische adviezen.
Studeren Boekhouden (Allround)
cpFutureOpportunities
 • Werknemer in een boekhoudkantoor
 • Medewerker op de boekhoudkundige afdeling van een bedrijf
 • Zelfstandige die zijn of haar eigen boekhouding bijhoudt

cpPracticalInfo

cpStudyProgress

Je kan direct aan de slag na je inschrijving! De digitale cursus staat binnen 1 minuut op jouw profielpagina. De papieren versie gaat onmiddellijk op de post en ligt voor je het weet in je brievenbus! Met deze flexibele thuisstudie studeer je waar en wanneer je wil. Je krijgt een jaar lang online begeleiding van een getraind docent met jarenlange ervaring als boekhoudkundige professional die jou praktische oefeningen, feedback op maat en tips uit het werkveld geeft via ons leerplatform. Wanneer je slaagt voor jouw opleiding, versturen wij jou het diploma.

cpFinancialInfo

Boekhouden Allround
cpEducationTypeProfessional
Centrum voor Afstandsonderwijs
cpCourseTypeHome
9-12 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix
cpAllroundCourse
cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma

€1390

partPayCourse

partPayInfoWithSchema

terms
€360 cpOnSubscribe
€285.30 partPayStep
€285.30 partPayStep
€285.30 partPayStep
€285.30 partPayStep

partPaySavings

(partPayInStep3)
betaling_termijnen_500px.jpg

cpGoodToKnowAboutCourse Boekhouden Allround

cpWhyChooseCompany Centrum voor Afstandsonderwijs

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs is de belangrijkste opleidingsverstrekker van opleidingen in afstandsonderwijs in Vlaanderen. Door de jarenlange ervaring heeft de school een groot en gebalanceerd opleidingsaanbod uitgebouwd met relevante opleidingen voor de arbeidsmarkt. Kiezen voor het Centrum Voor Afstandsonderwijs is kiezen voor flexibel studeren waarbij je toch persoonlijk begeleid wordt door gemotiveerde en professionele docenten.

appDownloadTitle
cpHomeUSP1
cpHomeUSP2
cpHomeUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

Sofie P.
Sofie P.

Ik was aangenaam verrast van mijn eerste cursus Boekhouden (Basis). De cursus was een hele mooie afwisseling tussen theorie (dat wat je nodig had) en praktijk (heel veel oefeningen).

Stefanie H.
Stefanie H.

Cursus is heel goed opgebouwd. Hierdoor kon ik op een week tijd al door 4 hoofdstukken van de 1ste module geraken. Meer oefeningen mag altijd maar er zijn er zeker niet te weinig.

HARRY
HARRY

Mijn felicitaties aan de docent van deze interessante cursus. Dankzij de leerkracht weet ik niet alleen meer over financiën, maar ook veel meer over het werk als zelfstandige in het algemeen.

interestsCarouselHeader