eCampus: hét platform van en voor onze studenten

You live, you learn. De ondernemerswereld evolueert constant. De moderne technologie ook. We zijn een kenniscentrum voor professionals, zowel in de klas als online. Als school blijven we daarom investeren in nieuwe technologieën zoals onze splinternieuwe eCampus. Op je persoonlijke eCampus kan je dan weer héél makkelijk jouw eigen agenda raadplegen en nieuwe opleidingen ontdekken. Zo bieden we jou ook online een optimale leerervaring.

eCampus: online begeleiding tijdens jouw studie

Als student krijg je toegang tot eCampus, onze digitale leeromgeving. Dit online leerplatform is zonder twijfel een fantastische aanvulling op jouw virtual classes, klassikale lessen van het Centrum voor Avondonderwijs en/of thuisstudies aan het Centrum voor Afstandsonderwijs. Het helpt je bij het oefenen en studeren van de geziene leerstof. Bovendien dient dit platform ook als contactmogelijkheid met je docent en vind je er extra cursusmateriaal in de vorm van oefeningen, interessante documenten, illustraties en beeldmateriaal.

Je persoonlijke eCampus

Vanaf het moment dat je op onze site geregistreerd bent, surf je met één klik naar jouw persoonlijk studentenprofiel. Hier kan je eenvoudig je eigen gegevens aanpassen of hoofdstukken downloaden van cursussen waarin jij geïnteresseerd bent.

Ben je al ingeschreven voor een opleiding? Dan zie je in jouw persoonlijke agenda de lesmomenten voor alle cursussen die jij volgt. Op je studentenprofiel vind je ook een lijst met (eventuele) lesmaterialen terug. Wanneer er bovendien lastminute wijzigingen zijn, kan je die ook hier snel terugvinden.

De belangrijkste functies van eCampus zijn...

Agenda & Berichten

Met je persoonlijke agenda zie je in één oogopslag waar en wanneer je lessen doorgaan. Je kan ook meteen contact opnemen met je docent door rechtstreeks een bericht te sturen. Binnen de 48u zal je al een antwoord mogen verwachten!

Documenten, links & media

Je docent heeft de mogelijkheid om extra documenten, videomateriaal, links of voorbeelden te uploaden. Zo heb je de perfecte illustraties bij je cursus.

Oefeningen & taken

Met extra oefeningen en taken beschik je over de mogelijkheid om je leerstof meteen in te oefenen. Je kan dan ook meteen feedback ontvangen van je docent.

Wil jij ook gebruik maken van eCampus op je school?

Dat is een slimme zet! Dit beveiligd platform vormt zich helemaal naar jouw noden en zorgt ervoor dat alle gebruikers in een handomdraai toegang hebben tot jouw lesmateriaal. Het is makkelijk in gebruik, zowel voor docenten alsook hun studenten. Ontdek snel alle mogelijkheden die jouw onderwijs optimaal ondersteunen.