Voordelen en kortingen voor de managers van morgen!

Het recept naar een succesvolle toekomst voor jezelf en/ of je business? De Managementschool is voor jou de kortste weg om je doelen in management en bedrijfsvoering te bereiken. Schrijf je vandaag in en geniet van tal van financiële voordelen, kortingen en acties.

Neem een voorsprong met vroegboekkorting

Tot 20% korting

Vroegboekkorting

Neem een voorsprong op je concurrenten en schrijf in minstens 90 dagen voor de start van een groepsles en geniet van een vroegboekkorting tot 20%.

Scherp je persoonlijke ontwikkeling aan!

Loopbaanbegeleiding met korting

Loopbaanbegeleiding

Volg met loopbaancheques voordelig loopbaangeleiding bij één van onze vaste partners. Zo studeer je aan een flinke korting.

Een nieuwe toekomst of carrièrewending ?

Betaal €50 minder

Korting voor werkzoekenden

Droom je van een toekomst binnen management en bedrijfsvoering maar ben je momenteel werkloos?Werkzoekenden die een geldig werkloosheidsattest steunen we met een kortingscode geldig voor €50 korting bij de Managementschool.

Geef je loopbaan last-minute een boost!

15% last minute korting

Last call korting

Krijg 15% last call korting op de selectie groepslessen en Virtual Classes die binnenkort starten. Schrijf snel in en studeer voordelig.