Flexijobs voor gepensioneerden

Sinds 1 januari 2018 staan flexijobs ook open voor gepensioneerden. Via een flexijob kan je als gepensioneerde een extra centje bijverdienen bovenop je pensioen. Handig? Zeker en vast! Als gepensioneerde heb jij namelijk jarenlange ervaring in jouw vakgebied. Je bent een echte expert. Laat die ervaring en expertise ook tijdens je pensioen renderen: ga aan de slag als flexijobber!

Wij helpen jou uit de startblokken!

Ben jij al een tijdje op pensioen en wil je jouw kennis en vaardigheden opfrissen voor je terug aan de slag gaat? Ben jij net op pensioen en wil je op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen jouw vakgebied? Volg dan een opleiding aan de Managementschool! Zo begin jij perfect voorbereid aan een nieuwe uitdaging als flexijobber. Wij helpen jou uit de startblokken!

Welke flexijobs zijn er?

Je kan flexijobben in verschillende sectoren. Zo kan je aan de slag in de horeca, bij een slager of bakker, in groenten- en fruitwinkels, in de buurtwinkel bij jou in de straat, in kleinhandelszaken, in warenhuizen en zelfs bij kappers en andere schoonheidsspecialisten. Op al deze plekken is er vraag naar ervaren winkeluitbaters, boekhouders, verkopers, administratieve bedienden, enzovoort. Jij speelt perfect in op die vraag!

Wat zijn de voordelen van een flexijob?

Veel gepensioneerden ervaren het pensioen als een abrupt einde van hun carrière. En dat terwijl ze totaal geen zin hebben om gewoon thuis te zitten. Een flexijob is dan een voordelig alternatief.

  • Je blijft jouw ervaring en expertise gebruiken.
  • Jij bepaalt flexibel hoeveel je werkt.
  • Jij verdient een extra centje, helemaal belastingvrij.
  • Je houdt voeling met de werkvloer en met collega´s.

Kortom, een flexijob zorgt ervoor dat jij jouw professionele activiteiten ook na je pensioen kan verderzetten. Als kers op de taart verdien je er ook nog iets aan. Enkel voordelen!

Zin in een uitdaging? Ga ervoor!

Ben je geprikkeld om opnieuw de handen uit de mouwen te steken? Heb je zin in een financieel interessante uitdaging? Volg dan een opleiding aan de Managementschool om je optimaal op deze uitdaging voor te bereiden. Neem contact op met een opleidingsconsulent, bespreek je toekomstplannen en ga ervoor!