Volwassenenonderwijs met korting aan Managementschool

Geniet nu van unieke kortingen!

Wil jij ook profiteren van kortingsbonnen en exclusieve kortingen die tot wel 30% prijsvermindering betekenen? Dan zit je bij Managementschool helemaal goed! Bekijk op deze pagina alle promo-acties en kortingscodes te staan.

Naast de unieke kortingen vind je hier ook onze vaste promoties van -10% of zelfs -20% vroegboekkorting op alle cursussen van Managementschool. Wie weet maak jij zo kans op een goedkopere en afgeprijsde cursus!

In de volgende gevallen krijg je altijd korting bij Managementschool:

Vroegboekkorting

Tot 20% korting

Schrijf in minstens 90 dagen voor de start van een groepsles en geniet van een vroegboekkorting tot 20%.

KMO-Portefeuille

Tot 30% korting

Zelfstandigen en ondernemingen kunnen tot 30% van hun inschrijvingsgeld gesubsidieerd krijgen door de overheid.

Opleidingscheques

Tot €125 korting

Werknemers die een loopbaanbegeleiding hebben lopen kunnen gebruik maken van opleidingscheques.

Werkzoekenden

Betaal €50 minder

Werkzoekenden die een geldig werkloosheidsattest kunnen voorleggen krijgen €50 korting op hun inschrijvingsgeld.

Last call korting

15% last minute korting

Krijg 15% last call korting op de selectie groepslessen die binnenkort starten. Schrijf snel in en studeer voordelig.

Wil je daarnaast ook gebruik maken van exclusieve en tijdelijke promoties? Houd dan zeker deze pagina in de gaten en studeer met korting aan Managementschool.