Campus Antwerpen

Volg je klassikale opleiding in Antwerpen

In Antwerpen organiseert de Managementschool klassikaal onderwijs op verschillende locaties in de stad. Kijk dus steeds goed na waar jouw les net doorgaat.

Campus Frankrijklei

Campus Frankrijklei is zeer toegankelijk met het openbaar vervoer. Het treinstation Antwerpen-Centraal ligt vlakbij. De tram- en bushalte ‘Nationale Bank’ bevindt zich recht voor de deur. Kom je met de auto, dan kan je gemakkelijk parkeren in de ondergrondse parkeergarage ‘Nationale Bank’.

Op deze locatie is ook het secretariaat van het Centrum voor Avondonderwijs gelegen.

Campus Mechelsesteenweg

Campus Mechelsesteenweg bevindt zich vlakbij het secretariaat van het Centrum voor Avondonderwijs. Het adres is Mechelsesteenweg 73, 2018 Antwerpen. De campus is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer via de tram- en bushalte ‘Nationale Bank’. Kom je met de auto, dan kan je gemakkelijk parkeren in de ondergrondse parkeergarage ‘Nationale Bank’.

Campus Groenplaats

Campus Groenplaats bevindt zich in de Karel de Grote Hogeschool aan de Groenplaats. Het adres is Nationalestraat 5, 2000 Antwerpen. De campus is gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer. Je stapt af aan de tram- en bushalte ‘Groenplaats’. Op de Groenplaats zelf kan je bovendien ondergronds parkeren.

Er is geen vaste vertegenwoordiging van onze school op deze locatie. Er vinden enkel lessen plaats in gehuurde lokalen. Indien je contact met ons wil opnemen of met een opleidingsconsulent wil spreken, kan dat op één van onze secretariaten.

Campus Meir

Campus Meir bevindt zich in de Lange Klarenstraat 12, 2000 Antwerpen. Dit is een zijstraat van de Meir. De campus is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Je kan afstappen aan de haltes ‘Meirbrug’, ‘Sint-Jacob’ of in het premetrostation ‘Meir’. De campus ligt vlakbij de Groenplaats, waar je ondergronds kan parkeren.

Share This Article If You Liked It :)