Campus Brugge

Volg je klassikale opleiding in Brugge

In Brugge organiseert de Managementschool klassikaal onderwijs op verschillende locaties in de stad. Kijk dus steeds goed na waar jouw les net doorgaat.

Opgelet: op de leslocaties in Brugge is geen secretariaat van onze school gevestigd. Je kan er enkel de lessen volgen wanneer je al bent ingeschreven. Inschrijven doe je dus best op voorhand via onze website of in één van onze secretariaten in Antwerpen, Gent of Hasselt. Onze opleidingsconsulenten ontvangen je graag om al jouw vragen te beantwoorden!

Campus Riddersstraat

Deze statige campus ligt in het hartje van het pittoreske Brugge (Riddersstraat 12, 8000 Brugge). Kom je met de wagen? Parkeer dan in de betalende parkeergarage Langestraat op 5 minuten wandelafstand van de campus. Je kan je wagen ook kwijt op één van de gratis parkings aan de rand van de stad. Kom je met de trein? Stap uit in het station van Brugge en neem vandaaruit de bus richting het centrum. Stap af aan de bushalte ‘Stadsschouwburg’ of ‘Markt’, beide op 5 minuutjes wandelen van onze campus.

Campus VIVES Hogeschool

Naast een eigen campus huren we ook lokalen van de Vives Hogeschool. Dé ideale locatie om op een efficiënte en professionele manier jouw opleiding te volgen. Deze opleidingslocatie is gelegen in een bruisende buurt met voldoende parking vlak voor de deur. Kom je met de bus? Neem dan buslijn 25 vanuit het centrum of vanaf het station van Brugge. Je hebt er om de 20 minuten een bus. Afstappen doe je aan de halte ‘VIVES’ op de rotonde. Via de ingang op de rotonde kan je de campus opwandelen.

Share This Article If You Liked It :)