Campus Brussel

Volg je klassikale opleiding in Brussel

In Brussel heeft het Centrum voor Avondonderwijs een secretariaat en een gehuurde campus. Kijk dus zeker goed na op welke plek je precies moet zijn.

Campus Brussel

Campus Brussel bevindt zich in de gebouwen van de Odisee Hogeschool. Het adres is Warmoesberg 26, 1000 Brussel. De campus is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Je neemt buslijn 29, 38, 63, 66 of 71 nemen tot halte ‘Storm’. Deze halte ligt tegenover de campus. Je kan de campus ook bereiken via de metro. Je stapt dan af in metrohalte ‘Centraal Station’ en wandelt nog 300m tot aan de campus.

Wanneer je met de fiets komt, is aan de campus plaats genoeg om jouw fiets veilig te parkeren. Kom je met de auto, dan kan je parkeren in de ondergrondse parking ‘Grote Markt’. Het is dan nog maar 400m wandelen tot aan de campus.

Er is geen vaste vertegenwoordiging van onze school op deze locatie. Er vinden enkel lessen plaats in gehuurde lokalen. Indien je contact met ons wil opnemen of met een opleidingsconsulent wil spreken, kan dat in het secretariaat van het Centrum voor Avondonderwijs in Brussel.

Share This Article If You Liked It :)