Campus Gent

Volg je klassikale opleiding in Gent

In Gent organiseert het Centrum voor Avondonderwijs klassikaal onderwijs op verschillende locaties in de stad. Kijk dus steeds goed na op welke campus jouw les net doorgaat.

Campus Pélichy

Campus Pélichy is gelegen op de Oude Brusselseweg 125, 9050 Gentbrugge. De campus bevindt zich in het Kasteel Pélichy. Je bereikt deze locatie gemakkelijk met het openbaar vervoer. Op 200m wandelen ligt het treinstation ‘Gentbrugge’. Hier is ook de bushalte ‘Gentbrugge Station’. Kom je met de wagen, dan willen we uit respect voor onze buren vragen om te parkeren aan het treinstation of onder het viaduct van Gentbrugge. Beide parkeergelegenheden zijn gratis. Parkeren op het terrein rond het kasteel is niet toegestaan.

Op deze locatie is ook het secretariaat van het Centrum voor Avondonderwijs in Gent gelegen.

Campus Rabot

Campus Rabot is gelegen in de gebouwen van de Odisee Hogeschool. Het adres is Gebroeders de Smetstraat 1, 9000 Gent. De campus is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer via de tram- en bus haltes ‘Gent Rabot’ of ‘Gent Witte Kaproenenplein’. Kom je met de auto, dan kan je gemakkelijk parkeren op de parking van de campus. In dit geval rijd je best via de Guldenvliesstraat.

Er is geen vaste vertegenwoordiging van onze school op deze locatie. Er vinden enkel lessen plaats in gehuurde lokalen. Indien je contact met ons wil opnemen of met een opleidingsconsulent wil spreken, kan dat op één van onze secretariaten.

Share This Article If You Liked It :)