Wat zijn de nieuwe boekhoudkundige trends?

Ben je benieuwd naar de laatste boekhoudkundige trends? Onze oud-studente Jana vertelt je er alles over.

moreInfo

Onze alumni starten hun eigen zaak

Onze alumni starten hun eigen zaak en zetten zo hun eerste stappen in het bedrijfsleven. Wil je in hun voetsporen treden? Laat je dan inspireren door het verhaal van ex-student Jonathan.

moreInfo

Start je eigen zaak in vijf stappen

Dit is het ideale moment om je eigen bedrijf uit de grond te stampen. Maar vooraleer je de deuren van je eigen zaak opent, moet je eerst nog enkele stappen doorlopen. In dit blog zetten we de belangrijkste stappen op een rijtje.

moreInfo

Vier manieren om je positie op de arbeidsmarkt te versterken

Ben jij op zoek naar jobzekerheid? Zorg dan dat jouw cv opvalt in de massa. Dat doe je onder andere door je kennis en vaardigheden uit te breiden aan de hand van praktijkgerichte opleidingen. Benieuwd naar meer tips? Lees dan snel verder en ontdek hoe jij je positie op de arbeidsmarkt versterkt!

moreInfo

Een opleiding volgen: een investering die zich altijd terugbetaalt

Economische omstandigheden veranderen voortdurend, waardoor bedrijven genoodzaakt zijn om nieuwe strategieën te ontwikkelen die daar zo goed mogelijk op aansluiten. Op welke manier moet je investeren om er het maximale voordeel uit te halen? In deze blog geven we daar antwoord op.