Professionele ondernemers

Onze school is een echte ondernemersschool. Al onze docenten zijn mensen die minstens enkele jaren ervaring hebben als zelfstandig ondernemer in de privésector. Dit maakt onze school zo uniek in de Benelux.

Onze docenten beschikken over uitzonderlijke bagage: theoretische knowhow, praktische expertise én real-life experience. Deze bagage dragen ze tijdens de les over op de studenten. Zo leren zij vaardigheden en skills aan die meteen toepasbaar zijn in de praktijk of die onmisbaar zijn om aan de slag te gaan in een bepaalde sector. Bovendien geven de docenten ook extra tips om te starten als zelfstandige, bijvoorbeeld over hoe je je eerste klanten zoekt of welke prijzen je best aanrekent.

Wil je zelf les geven aan de Managementschool? Neem dan contact op met ons secretariaat op het nummer 03/292.33.33. We zijn steeds op zoek naar nieuwe, gemotiveerde lesgevers om het cursusaanbod uit te breiden.

Interne didactische scholing

Regelmatig sturen we al onze docenten op bijscholing. Zowel hun didactische vaardigheden als hun vakkennis wordt permanent bijgeschaafd zodat ze tot de absolute top blijven behoren. Je bent dus zeker dat je les krijgt van een echte vakspecialist!

Permanente opvolging

Verder onderwerpen we onze docenten en onze cursussen aan een regelmatige screening. Zo kunnen we de hoge kwaliteit van onze cursussen en lesgevers behouden en verzekeren. Onze docenten zijn steeds enthousiast om een kwaliteitsvolle cursus af te leveren en elke student persoonlijk en professioneel te begeleiden tijdens zijn of haar studietraject.

Directe feedback

We hechten veel belang aan de feedback die studenten geven over hun lesgever. Wanneer je een opleiding volgt, krijg je steeds een papieren feedbackformulier dat je, eventueel anoniem, kan invullen. Je kan er ook voor kiezen om het elektronische feedbackformulier in te vullen. Onze cursuscoördinator neemt de feedback door en bespreekt de bevindingen met de docent.

incompany opleidingen groep