Opleidingsaanbod

Bepaal zelf jouw studiemethode

Bij de Managementschool bepaal je zelf hoe je studeert. Een flexibele thuisstudie? Een diepgaande klassikale opleiding van meerdere lessen? Of liever een krachtige ééndagstraining? Welke studiemethode je voorkeur ook geniet, jij bent steeds verzekerd van kwaliteitsvol en resultaatgericht onderwijs dat jou perfect voorbereid op nieuwe professionele uitdagingen. Zo versterk je jezelf én het bedrijf waarvoor je werkt.

Overzicht ThuisstudiesOverzicht Groepslessen Overzicht Eéndagsopleidingen

Diepgaand klassikaal onderwijs

Bij klassikaal onderwijs krijg je meerdere weken lang les in groep. Je volgt deze lessen op één van onze verschillende leslocaties verspreid over heel Vlaanderen.

De klassikale lessen worden gegeven door professionals met ervaring in het werkveld. We organiseren de colleges steeds in kleine groepjes. Zo is er ruimte voor persoonlijke begeleiding door de docent. Dat is meteen het grote voordeel van deze studiemethode: jij hebt direct contact met de lesgever. Bovendien is ook de interactie met medestudenten een grote troef.

Flexibele thuisstudies

Wanneer je liever zelf bepaalt waar en wanneer je de leerinhoud verwerkt, kies je voor een thuisstudie. Deze methode blinkt uit in flexibiliteit. Jij hebt de volledige controle over je leerproces.

Tijdens een thuisstudie treed je via ons online studentenplatform rechtstreeks in contact met je persoonlijke docent. Je kan zo vragen stellen, taken doorsturen en feedback ontvangen. Een thuisstudie is zo perfect combineerbaar met werk, gezin en vrijetijdsactiviteiten.

Krachtige ééndagsopleidingen

Wil je snel veel bijleren? Kies dan voor een krachtige en goedgevulde ééndagsopleiding. Zo leer je in een mum van tijd nieuwe skills aan die je een dag later al in de praktijk omzet. Een ééndagsopleiding levert dan ook meteen resultaat op, bijna in real time.

Onze ééndagsopleidingen worden gegeven in kleine groepjes onder begeleiding van een ervaren expert. Op die manier moedigen we de uitwisseling van knowhow en expertise actief aan. De korte opleidingen gaan door op verschillende leslocaties bij jou in de buurt. Neem dus zeker eens een kijkje!

Wil je een opleidingstraject afstemmen op jouw unieke profiel? Stel dan een individueel traject op jouw maat samen.

Wil je een training perfect laten aansluiten bij de specifieke noden van jouw onderneming? Ontdek dan onze in-company-opleidingen.