Management - Mindset

De Managementschool wil jou aan de hand van praktijkgerichte spoedopleidingen en up-to-date leermethoden helpen doorgroeien in management en bedrijfsvoering. Om jou meteen vanaf het begin in staat te stellen weloverwogen beslissingen te maken, heb je de keuze uit: groepslessen, virtual classes of thuisstudies. Zo leer je knopen doorhakken én vind je de opleiding die het best bij je past! Succes!

Groepslessen

Om de do's en don'ts van management en bedrijfsvoering onder de knie te krijgen, kiezen studenten vaak voor groepslessen. De dynamiek tussen de docent en de studenten is een goede stimulans voor de persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast vullen studenten elkaar tijdens de groepslessen op een constructieve manier aan.

We organiseren groepslesssen in bijna 20 verschillende steden, verspreid over Vlaanderen en Brussel. Schrijf je snel in, want wie weet organiseren we jouw favoriete opleiding wel bij jou om de hoek!

GROEP

Virtual Classes

Onze Virtual Classes zijn uitstekend voor wie extra comfort wil combineren met de voordelen van een klassikale opleiding. Met de Virtuele Campus Zoom geven speciaal opgeleide docenten je vanop afstand les. De gratis app is makkelijk te installeren op je PC, tablet of mobiele telefoon. Je volgt les door je in te loggen via je studentenprofiel. Op de Virtuele Campus Zoom kan je communiceren met je docent en je medestudenten. De lessen zijn dus zéér interactief! Iets voor jou? Schrijf je dan snel in!

VIRTUEEL

Thuisstudies

Inhoudelijk is er bijna geen verschil tussen onze groepslessen en thuisstudies. Ook de diploma’s van de thuisstudies en de groepslessen hebben dezelfde waarde. Het grote verschil? Thuisstudies bieden jou het maximum aan flexibiliteit en comfort. Je studeert waar en wanneer je maar wil, helemaal op je eigen tempo en op je eigen manier, met ruimte voor je werk, je gezin en je hobby’s. Klinkt goed? Schrijf je nu in voor een thuisstudie!

THUIS

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0