Ontdek met wie wij graag samenwerken

Ontdek hieronder de partners van de Managementschool

Loopbaanbegeleiders

We werken nauw samen met een aantal ervaren loopbaanbegeleiders en loopbaancentra. Allen uiterst zorgvuldig geselecteerd. Ze stemmen hun begeleiding perfect af op jouw persoonlijk profiel, op je individuele noden en je wensen.

Boekhouders

Je vindt hier meer informatie over onze boekhouders.

Ondernemingsloketten

Een ondernemingsloket neemt je heel wat werk uit handen en helpt je bij het oprichten van je eigen zaak. Denk maar aan je inschrijving in de KBO, de aanvraag van je btw-nummer, het regelen van vergunningen en toelatingen… Je vindt hier alle informatie terug.

Influencers

Verschillende toonaangevende bekende (internet)gezichten zijn van mening dat onze school de moeite waard is. Stuk voor stuk delen ze graag hun ervaringen met jou. Ontdek hoe zij hun opleiding hebben beleefd!

School te huur

Wil je graag jouw evenement organiseren op een prachtige en originele locatie? Dat kan! Via Schooltehuur.be boek je zonder problemen een van onze leslokalen.