School te huur

Toplocaties op maat? Dat kan!

We organiseren praktijkgerichte lessen op het gebied van administratie, boekhouden, economie en financieën, marketing encommucatie en zo veel meer. Bij onze school volgen toekomstige toppers les in campussen en leslocaties die professioneel zijn uitgerust en optimaal zijn ingericht voor de beste beleving.

Uiteraard willen we deze toplocaties ook voor anderen opstellen. Wil je graag jouw evenement organiseren op een prachtige en originele locatie? Dat kan! Via Schooltehuur.be boek je zonder problemen een van onze leslokalen. En dat voor een hele of halve dag.

Geef stijl aan je opleiding of workshop

Ben jij een eventverantwoordelijke die op zoek is naar een kwaliteitsvolle locatie om vergaderingen, teambuildings of workshops te organiseren? Dan zijn onze prachtige lokalen daarvoor de ideale plek. Je hebt de keuze uit één van onze stijlvolle panden. Je kan klaslokalen of zelfs een volledige school huren voor je klanten, medewerkers of personeel. Je kiest ook zelf de inrichting en accommodatie. Uiteraard is een vrijblijvend plaatsbezoek perfect mogelijk.

Handige zoekfunctie

Een presentatie voor 10 mensen in Gent? Of liever een receptie voor 50 personen in Antwerpen? Een gepaste locatie voor jouw evenement vinden is heel makkelijk. Op Schooltehuur.be geef je jouw voorkeuren en onze site gaat meteen op zoek naar alle beschikbare locaties. Boeken doe je makkelijk en veilig via onze reserveringsmodule. Indien je dat wenst sturen we je vooraf een offerte en houden wij de locatie van jouw voorkeur in (pre)reservatie!


interestsCarouselHeader