Stertersinfo

Start het avontuur van je leven!

Word jij de manager van morgen? Omschrijven jouw vrienden jou als ondernemend, als een echte doorzetter en een geboren leider? Heb je dus een echte hands-on mentaliteit? Wil je je eigen zaak opstarten, of je grondig voorbereiden op een succesvolle carrière in het bedrijfsleven? Dan is ondernemen zeker iets voor jou! Wij zijn een school van ondernemers en daadkracht en weten uit eigen ervaring welke voordelen het ondernemerschap kent. Voordelen waar we je jou van laten meegenieten aan de Managementschool!

Voordelen voor de managers van morgen:

1. Eigen baas met effectief leiderschap

Veel mensen dromen ervan alles op hun ‘eigen manier’ te kunnen doen en veel zaken zelf te kunnen bepalen. Dat is een goede reden om voor jezelf te beginnen. Vraag raad aan ervaren ondernemers om een effectieve vorm van leiderschap te ontwikkelen en je communicatievaardigheden te vergroten.2. Je investeert in je eigen business

Gemiddeld verdienen ondernemers meer dan mensen in loondienst. Je bent wel zelf verantwoordelijk voor veel zaken: opleidingen, pensioen, verzekeringen en sparen voor de mindere tijden. Daarom is het belangrijk vooral te investeren in jouw bedrijf. Deze investeringen zijn zeker de moeite waard!

3. Jouw eigen bedrijfsvisie

Als je in loondienst werkt, bepalen vaak anderen jouw toekomst. Maar bij jouw eigen bedrijf doe je dat zelf. Het grote voordeel is dat je je eigen sterke punten kent en hier zo goed mogelijk gebruik van maakt. Niemand hoeft je straks nog toestemming te geven om een andere keuze te maken. Zie je ergens een gat in de markt of een mooie kans? Dan ben je totaal vrij om daar iets mee te doen!

4. Een persoonlijke managementstijl

Op van die logge en bureaucratische organisaties kan je als werknemer maar moeilijk invloed uitoefenen. Verschillende leidinggevenden moeten akkoord gaan met nieuwe projecten en collega‘s vertellen je dat ‘iets altijd al zo geweest is’. Als kleine zelfstandige neem je veel sneller beslissingen, want je bent je eigen baas. Zo kan je direct inspelen op nieuwe trends en mogelijkheden. Efficiënt je tijd indelen is essentieel!​​​​​​​


5. Een sterke visie op lange termijn

Als jij vooropgestelde doelen realiseert en een eigen sterke bedrijfsvisie ontwikkelt, dan verzeker jij jezelf van succes. Je bedrijf gaat na verloop van tijd een bepaalde waarde vertegenwoordigen. Een eigen bedrijf opzetten is een investering voor later.

6. Je bent meer in balans

Veel mensen in loondienst staan iedere dag in de file en frustraties lopen snel op. Als ondernemer bepaal je zelf wanneer en vooral waar je gaat beginnen. Dit kan thuis of bijvoorbeeld vanuit een business center zijn. Voor zakelijke dienstverlening betekent een business center een flexibel en goedkoop alternatief. Bovendien bepaal jij zelf de werktijden.

7. Je bent een manager met lef

Zelfstandig ondernemerschap vraagt een flinke dosis lef. Je zet een stap die de meesten uit onzekerheid ontwijken. Toch zijn er duizenden zoals jij. Zoek netwerken met ondernemers op en ga dit avontuur aan!


interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-