Managementschool TV

Yes yes yes! We mogen weer!

Onze groepslessen zijn weer op volle toeren aan het draaien! Verzeker je van jouw plaatsje. Schrijf je snel in!

videoRelatedCourses

Afslankingsconsulent, Businessmanager - Allround, Digitale Fotografie Allround, Life Coach Basis, Medisch Secretariaat, Personal Coach

Studeren in de zomervakantie

De rustige maanden van de zomervakantie zijn het ideale moment om je aan een studie te wagen! Maak tijd vrij voor de opleiding van je dromen en behaal al na enkele weken je diploma.

videoRelatedCourses

Administratief Medewerker, Bedrijfsbeheer, Boekhouden Basis, Hondentrainer, Hondentrimmer, Medisch Secretariaat, Personal Coach

Studeren in de zomervakantie

videoRelatedCourses

Administratief Bediende, Barista, Bedrijfsbeheer, Beleggen Basis, Florist, Medisch Secretariaat, Personal Coach

Switchgarantie

Wees altijd zeker van je keuze! Maak gebruik van onze handige Switchgarantie wanneer het jou past. Wisselen van locatie, van startdatum, lesmethode of je cursusgeld overdragen aan een vriend of familielid? Het kan allemaal!

videoRelatedCourses

Boekhouden Basis, Digitale Fotografie Allround, Financieel Manager, Grafisch Vormgever Allround, Medisch Secretariaat, Personal Coach

Samen veilig terug naar school!

Ontdek in dit filmpje welke maatregelen wij als school nemen tegen Corona en wat wij van onze studenten verwachten. Zo ben je steeds voorbereid en gaan we allemaal terug veilig naar school!

videoRelatedCourses

Digitale Fotografie Allround, Eventmanager, Illustrator, Medisch Secretariaat, Personal Coach

Switchgarantie

videoRelatedCourses

Administratief Medewerker, Businessmanager - Allround, Grafisch Vormgever, HR-Manager, Life Coach Basis, Visagie (Allround) - MUA

Hoe werkt het Centrum voor Afstandsonderwijs?

Ontdek in het filmpje wat er zich allemaal bij ons achter de schermen afspeelt om jou een unieke en leerrijke studie-ervaring te bezorgen!

videoRelatedCourses

, , Medisch Secretariaat, Personal coach, Personal Coach, , Apotheekassistent, Bedrijfsbeheer, Bedrijfsbeheer, Digitale Marketing - Allround, Grafisch Vormgever, Grafisch vormgever, Medisch secretariaat

Thuiscursus Budgetcoach

Verstandig kunnen omgaan met budgetten is een belangrijke vaardigheid, zowel in het alledaagse leven, alsook professioneel. In de cursus Budgetcoach krijg je alle technieken mee om mensen professioneel te leren om te gaan met een budget, een plan op te stellen en richtlijnen te geven zodat de coaching op lange termijn een succes blijft. Een boeiende én nuttige job!

videoRelatedCourses

Boekhouden (Allround), Boekhouden Basis, Boekhouden Gevorderden, Budgetcoach, Financieel Manager

Thuisstudie Accountmanager

Wil je 1 op 1 contact met grote klanten verzorgen en de aanspreekpersoon zijn binnen de zaak voor grote bestellingen of projecten? Heb je gevoel voor verantwoordelijkheid en uitstekende time management en people skills? Dan is deze toekomstige job helemaal jouw ding om hoger op de ladder te klimmen!

videoRelatedCourses

Accountmanager, Businessmanager - Allround, Productmanager, Projectmanager, Sportmanager, Time Management, Crisismanager, Eventmanager, Financieel Manager, HR-Manager, Management Basis, Management (Strategisch), Office Manager (Allround), PR-Manager

Thuiscursus Tekenen en Schetsen

Wil je graag professioneel leren tekenen en de beste technieken leren om 3D objecten, portretten, of gebouwen op papier te realiseren? Of wil je nieuwe schetstechnieken leren om schetsboeken te vullen en je eigen stempel te drukken op je creativiteit? Dan is een thuiscursus Tekenen en Schetsen helemaal jouw ding!

Kindertekeningen Analyseren, Photoshop, SketchUp 3D, Tekenen en Schetsen