companyFaqHeader

Algemeen

Managementschool, onderdeel van Centrum voor Avondonderwijs VZW is één van de belangrijkste opleidingsverstrekkers van België en Nederland binnen managementopleidingen en om zelfstandig aan de slag te gaan.

Als expert in bedrijfsvoering en management, willen we jou als gemotiveerde student op een snelle en praktische manier een beroep leren, zodat jij direct aan de slag kunt in deze spannende sector. Of dat nu in loondienst is, of als zelfstandig ondernemer.

Wij zijn onderdeel van een internationale opleidingsgroep die klassikale opleidingen, virtual classes en thuisstudies aanbiedt in diverse Europese landen. Deze stevige en beproefde basis maakt ons als gevestigde waarde en groeiend bedrijf zo succesvol op de Belgische markt.

De Managementschool wil voor jou het verschil maken. We helpen je op weg met het vinden van je droombaan, het boosten van je carrière of om te starten als zelfstandige. We vinden het dan ook belangrijk dat jouw opleidingstraject vlot verloopt.

Financieel

Je kan een factuur bekomen wanneer je op het moment van inschrijving in het bezit bent van een geldig ondernemingsnummer. Dit wil zeggen dat je al zelfstandige bent op het moment van inschrijving. Wanneer de firma het volledige cursusgeld heeft betaald, wordt er op eenvoudige aanvraag een factuur opgemaakt. Je stuurt dan een mailtje naar info@centrumvooravondonderwijs.be. Je vermeldt daarin je studentennummer, de firmagegevens, je naam en het facturatie-adres. Wij zorgen ervoor dat je binnen drie werkweken de factuur opgestuurd krijgt via de post.

Inschrijven

Inschrijven is makkelijk:

  • Je vult het online inschrijvingsformulier in.
  • Kies meteen je betaalmethode (online of via overschrijving).
  • Je krijgt hiervan een bevestiging via e-mail.
  • Hou er rekening mee dat je plaatsje in de klas pas verzekerd is als je je inschrijfgeld ook effectief hebt betaald. Na je betaling ontvang je een bevestigingsbrief.
  • Deze bevestigingsbrief neem je mee naar de eerste les. Je kan ook steeds langskomen op het secretariaat om je ter plaatse in te schrijven. Je kan er het inschrijvingsgeld enkel betalen met een bankkaart of een creditcard.

Opleidingen

Je kan steeds langskomen in één van onze campussen om cursussen in te bladeren of vragen te stellen. Bekijk onze locaties op 'www.managementschool.be/secretariaten'.

websiteFaqHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0