Voordelen

Klaar voor de toekomst

Kijk jij ook al uit naar de professionele uitdagingen van morgen? Wil jij je managementskills verder uitbouwen om nieuwe commerciële kansen ten volle te benutten? Dan zit je hier helemaal op de juiste plek. Jouw toekomst, dat is namelijk waar het allemaal om draait bij de Managementschool.

Om jou klaar te stomen voor de toekomst ontwikkelden we een praktijk- en resultaatgerichte aanpak, helemaal afgestemd op jouw persoonlijke wensen en noden. Die aanpak vertaald zich in een uitzonderlijk opleidingsaanbod. Via de Managementschool schrijf je je in voor groepslessen, ééndagsopleidingen of thuisstudies, in-company-trainingen, gepersonaliseerde opleidingstrajecten en nog zo veel meer! Allemaal bereiden ze jou perfect voor op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. De Managementschool is daarbij zowel gericht op individuen als op bedrijven zelf.

Versterk jezelf en versterk jouw onderneming: volg een opleiding aan de Managementschool!

Voor managers, werknemers én zelfstandigen

De Managementschool is voor iedereen toegankelijk. Managers, werknemers en zelfstandigen die zich willen bijscholen of specialiseren zijn bij ons aan het juiste adres. Ook werkgevers die hun arbeidskrachten verder willen opleiden, kiezen voor onze praktijkgerichte trainingen. Ten slotte klop je ook bij ons aan als je een volledig nieuwe carrière in de bedrijfswereld ambieert.

Lees hieronder hoe we precies te werk gaan.

Verschillende studiemethodes

Aan de Managementschool kies jij de studiemethode die het best bij je past. Omdat iedereen anders leert en studeert bieden we verschillende opleidingsvormen aan. Wil je graag flexibel studeren waar en wanneer je maar wil? Volg dan een handige thuisstudie met online begeleiding. Zo leer je op je eigen tempo en op je eigen manier. Volg je liever les in groep op vaste contactmomenten? Schrijf je dan in voor een klassikale groepsles van lange duur of een krachtige ééndagsopleiding. Jij bepaalt!

Professionele docenten

Al onze docenten hebben ruime ervaring binnen hun vakgebied als zelfstandig ondernemer. Tijdens de les dragen de docenten de knowhow en expertise die ze doorheen de jaren verzamelden in het werkveld over op de studenten. Ze leren vaardigheden en skills aan die je echt in de praktijk nodig hebt. Enkel docenten met jarenlange praktijkervaring in de privésector mogen les geven aan onze school. Deze strenge eis maakt het docentenarsenaal van de Managementschool uniek in de Benelux.

Praktijkgericht cursusmateriaal

Onze cursussen zijn helder geschreven op een toegankelijk niveau. De cursusinhoud is praktijkgericht en focust op de dagdagelijkse realiteit. Je doet kennis op die onmisbaar is bij het uitoefenen van je job of je activiteit als manager, werknemer of zelfstandige. Onze cursussen zijn bovendien altijd up-to-date. Zo blijf jij mee met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de managementwereld én daarbuiten.

Lessen over heel Vlaanderen

De groepslessen van de Managementschool vinden plaats in elf verschillende steden verspreid over Vlaanderen, van Brugge tot Hasselt. In sommige steden beschikken we zelfs over meerdere leslocaties. Zo kan jij steeds bij jou in de buurt een opleiding volgen. Dat is ontzettend handig! Al onze leslocaties zijn bovendien vlot bereikbaar met de fiets, de wagen en het openbaar vervoer.

Een boost voor jouw carrière

Onze opleidingen en trainingen leiden tot kostbare managementskills die meteen inzetbaar zijn in verschillende functies. Ze zijn een echte boost voor je carrière!

De kennis en vaardigheden die je vergaart, komt van pas als je promotie wil maken, als je wil doorgroeien binnen je bedrijf of als je je verder wil specialiseren in je huidige functie.

Op zoek naar een nieuwe baan in de bedrijfswereld? Zin om je loopbaan een positieve draai te geven? Dankzij onze trainingen en opleidingen ben jij helemaal klaar voor een succesvolle sollicitatie. Bovendien bouw je tijdens onze lessen aan een netwerk van professionele contacten. Dat komt in het bedrijfsleven altijd van pas, zeker als je zoekt naar een nieuwe uitdaging.

Schrijf je dus vandaag nog in voor één van onze opleidingen en pluk meteen de vruchten van deze slimme investering in jouw eigen toekomst!

Share This Article If You Liked It :)