Voordelen

klassikale opleidingen en afstandsleren management

Kies de beste start voor uw toekomst

Kiezen voor de Managementschool is kiezen voor een kwaliteitsvolle en betrouwbare opleidingspartner. De jarenlange ervaring als aanbieder van professionele opleidingen, cursussen en trainingen aan individuen en bedrijven zorgt voor betrouwbaar onderwijs aan een eerlijke prijs.

Of u nu voor uzelf een nieuwe professionele carrière ambieert of uw wil de werknemers van uw bedrijf een managementopleiding laten volgen, de Managementschool is steeds u betrouwbare partner. U kiest de studievorm die het beste bij u past. Wil u graag flexibel studeren waar en wanneer u wil, is het afstandsleren precies wat u zoekt. Wanneer u liever lessen volgt in groep en op vaste contactmomenten, kiest u voor de klassikale opleidingen. U kan steeds rekenen op een kwaliteitsvolle opleiding die leidt tot een erkend diploma en waardevolle managementskills.

KMO-Portefeuille: Subsidiemaatregel voor bedrijven

Wil u uw werknemers een professionele managementopleiding laten volgen? Dan kan u hoogstwaarschijnlijk beroep doen op de KMO-Portefeuille van Vlaamse Overheid. Hierdoor kan u als tot 40% van het inschrijvingsgeld terugbetaald krijgen van de overheid.

Professionele docenten

Alle docenten zijn mensen die hun ervaring opgedaan hebben als zelfstandige binnen hun vakgebied. Zij zullen u dan ook de echte vaardigheden en skills aanleren die u in de praktijk nodig hebt om te kunnen werken binnen de sector. Bovendien zullen de docenten u extra startersinformatie geven, bijvoorbeeld over hoe u uw eerste klanten zoekt of welke prijzen u kan aanrekenen. Dit maakt onze school zo uniek in de Benelux.

Erkend diploma

Alle diploma’s van de Managementschool zijn erkende diploma’s met grote toegevoegde waarde waarmee u aan de slag kan als werknemer of als zelfstandig ondernemer. Dit wil zeggen dat al onze diploma’s voldoen aan de vestigingswet of aan de andere regels met betrekking tot dat specifieke beroep. Nadat u succesvol uw examen hebt afgelegd, behaal je van iedere opleiding een diploma, een certificaat of een getuigschrift waarmee u kan solliciteren als werknemer of starten als zelfstandige, indien u in het bezit bent van een attest bedrijfsbeheer.

Voor iedereen op niveau

Al onze opleidingen zijn voor iedereen toegankelijk. De cursussen zijn zeer helder geschreven op een toegankelijk niveau, zonder afbreuk te doen aan de inhoud van de cursus. De opleidingen zijn bovendien zeer praktijkgericht, zodat u zeker de kennis opdoet die nodig is om het beroep of activiteit uit te oefenen als werknemer, zelfstandige of als hobby. Wanneer u toch een zekere voorkennis zou moeten hebben staat dit uitdrukkelijk bij de betreffende opleiding vermeld.

Gratis proeflessen

Voor elke opleiding vindt u op deze website gratis hoofdstukken die u kan downloaden. Zo bent u zeker van de inhoud van de opleiding en heeft u een perfect beeld van wat u van de opleiding kan verwachten. U kan ook elke werkdag langskomen in een van onze secretariaten in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt of Breda om de volledige cursus in te kijken.