Vroegboekkorting

10% vroegboekkorting

Wie zich inschrijft en minstens drie maanden voor de start van een klassikale opleiding betaalt, krijgt 10% korting op het inschrijvingsgeld. Deze korting geldt enkel bij klassikale groepslessen. Wil jij ook van de vroegboekkorting genieten? Dat gaat eenvoudig!

  • Kies in de lijst hieronder je favoriete opleiding.
  • Schrijf je in door op de knop “Inschrijven” te klikken.
  • Vermeld op het inschrijvingsformulier in het vakje ‘promocode’ het woord VROEGBOEK en jouw korting wordt automatisch berekend.

Dankzij de vroegboekkorting krijg je naast het financiële voordeel ook de kans om jouw persoonlijke agenda maanden op voorhand in te plannen. Profiteer dus vandaag nog en pak jouw korting!

Vroegboekkorting voor jou

Opleiding Lesdag Eerste les Laatste les Leslocatie Lesuren

Voorwaarden: de vroegboekkorting van -10% is alleen geldig bij inschrijving én betaling drie maanden voor start van de opleiding van jouw keuze. De korting is niet cumuleerbaar met andere acties of promotionele tarieven. Betaal je liever in schijven? Dat kan, maar hou er rekening mee dat je enkel -10% korting krijgt op de schijven die je tot 3 maanden voor de startdatum betaalt. Vragen? Neem contact op met onze opleidingsconsulentes via het contactformulier of op het nummer 03 292 33 33.

Share This Article If You Liked It :)