Wie zijn we

De Managementschool is onderdeel van het Centrum voor Avondonderwijs vzw. Via de Managementschool schrijf je je in voor groepslessenééndagsopleidingen of thuisstudies die je perfect voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. De Managementschool is gericht op individuen én bedrijven. Dankzij uitgebreide ervaring op het gebied van volwassenenonderwijs zijn we in korte tijd uitgegroeid tot een kwaliteitsvolle, betrouwbare en toekomstgerichte opleidingspartner.

Kijk jij ook al uit naar de professionele uitdagingen van morgen? Wil jij je managementskills verder uitbouwen om nieuwe commerciële kansen ten volle te benutten? Dan zit je hier op de juiste plek. Jouw toekomst, dat is namelijk waar het om draait bij de Managementschool.

Om jou klaar te stomen voor de toekomst ontwikkelden we een praktijk- en resultaatgerichte aanpak, helemaal afgestemd op jouw persoonlijke wensen en noden. Die aanpak vertaald zich in een uitzonderlijk opleidingsaanbod dat bestaat uit thuisstudies, ééndagsopleidingen, in-company-trainingen, gepersonaliseerde opleidingstrajecten en nog zo veel meer. Allemaal leiden ze tot kostbare managementskills die meteen inzetbaar zijn in verschillende functies. Ze zijn een echte boost voor je carrière.

Op zoek naar een nieuwe baan in de bedrijfswereld? Zin om je loopbaan een positieve draai te geven? Dankzij onze trainingen en opleidingen ben jij helemaal klaar voor een succesvolle sollicitatie. Bovendien bouw je tijdens onze lessen aan een netwerk van professionele contacten. Dat komt in het bedrijfsleven altijd van pas, zeker als je zoekt naar een nieuwe uitdaging.

Versterk jezelf en versterk jouw onderneming: volg een opleiding aan de Managementschool!

Missie & Visie

De Managementschool is een onderwijsinstelling die de bedrijfsleiders van morgen persoonlijk laat groeien. Ze streeft naar een innovatieve en competitieve maatschappij waar de nadruk ligt op leiderschap, creativiteit, ondernemersschap en daadkracht. De managementschool daagt cursisten optimaal uit en is voor iedereen toegankelijk.

De beste managers uit het bedrijfsleven geven praktijkgerichte spoedopleidingen in 30 km van de woonplaats, in goed uitgeruste praktijklokalen via up-to-date leermethoden.

Ontstaan van

Het begon allemaal...

Centrum voor Avondonderwijs VZW zag in 2003 het levenslicht. Door het grote succes van kwalitatieve, praktijkgerichte en voordelige opleidingen in de avond en in het weekend, is de school in de eerste jaren uitgegroeid van 2 mensen in dienst tot zo’n 70 werknemers vandaag.

Met meer dan 3100 actieve en professionele docenten, een waaier van meer dan 350 verschillende beroepsgerichte opleidingen en maar liefst een half miljoen tevreden studenten in verschillende landen, is het Centrum voor Avondonderwijs de grootste opleidingsverstrekker van de Benelux. Het is bovendien een ontmoetingsplaats voor ondernemers en gelijkgestemden. Volg nu jouw nieuwe opleiding aan onze school en bouw meteen je eigen professionele netwerk uit.

We zijn geëvolueerd naar een internationale groep met een volledig geautomatiseerd leerproces en een online leeromgeving. En dat allemaal dankzij een netwerk van hardwerkende en gepassioneerde mensen die dagelijks voortbouwen op de belangrijkste pijlers van de school.

Zo maken we elke dag persoonlijke ontwikkeling, nieuwe carrières en betere toekomsten mogelijk voor iedereen !

Belenus Group

Centrum voor Avondonderwijs is onderdeel van de Belenus Group, een internationale onderwijsgroep actief in meer dan 10 landen.